Om oss

Vi har jobbat med plastbockning i över 30 år och vill påstå att vi har blivit riktigt bra på detta! Det är därför vi har återkommande nöjda kunder varje år som gladeligen väljer vår teknik framför tråkiga standardlådor och dyra formverktyg. Så gör som IKEA och andra smarta företag, jobba med oss! Personligt bemötande, snabb respons och era önskemål och krav i fokus har gett oss några av världens största företag som kunder. Vi jobbar mot alla olika branscher, och förstår era krav oberoende av vilken bransch ni verkar i.

Köpa Plastkapsling

Erik Lindstedt

SÄLJARE

+46 72 536 30 36

Köpa Plastkapsling

Erik Allertz

KONSTRUKTION/DESIGN

+46 73 932 09 45

Plastkapslingar.se är en marknadsföringskanal för Allertz Exportlots AB som är Skandinavisk återförsäljare åt LTP ( La Tolerie Plastique) beläget i Le Havre, Frankrike.

LTP har i över 30 år tillverkat plastkapslingar och är också pioniärer för metoden att bocka plast. Vi har arbetat i nära samarbete med LTP i över 20 år!

ElectroniCase är vår kanal för enklare elektroniklådor. 

DesignCase är vår kanal för mer avancerade kapslingar. 

Anledningen till att vi har flera olika hemsidor är för att ni som kund lättare ska hitta relevant info för just den typ av kapsling som ni är ute efter. 

Här på Plastkapslingar.se har vi samlat all generell information och mer fördjupad info hittar ni under respektive site. Eller genom att kontakta oss via telefon eller mail. 

Vi är ett litet företag med mycket god kunskap inom tillverkning av kapslingar. Personligt bemötande, snabb respons och era önskemål och krav i fokus har gett oss några av världens största företag inom sina branscher som kunder. 

Lång & god erfarenhet

Med över 20 års samarbete med LTP har vi god erfarenhet och kunskap om att producera plastkapslingar med deras unika metod. Redan från start kan vi undvika designmissar som annars är lätt att stöta på. 

Professionellt bemötande och kundfokus har gett oss en väletablerad kundbas som återkommer till oss år efter år.

Kundanpassade Plastkapslingar
afaq Iso 9001 Quality Certification seal
Allertz Exportlots AB logo
Design Case logo