Avancerade kapslingar

Utan att behöva investera i ett formverktyg hjälper vi er att utveckla & tillverka en kapsling med höga krav på design och kvalite. 

Utan att behöva investera i ett formverktyg hjälper vi er att utveckla & tillverka en kapsling med höga krav på design och kvalite. 

Vår tillverkningsprocess tillåter er att få ekonomi i små serier av kundanpassade kapslingar. Utan att behöva lägga både tid och pengar på ett formverktyg kan vi snabbt och prisvärt ta fram en högkvalitativ kapsling som designas från ett tomt papper med era behov som utgångspunkt. 

Testa er nya produkt på marknaden utan större investeringar i tid och verktyg. Vår metod lämpar sig även väldigt bra för ändringar mellan serier. Flytta på håltagningar, ändra innermått eller dylikt är enkelt att justera mellan serier. 

Vi erbjuder flera olika material och tjocklekar. Lackering i hela RAL-palettens kulörer och med nyanser från matt till högblankt.

Infästningar

Pressmuttrar, gummifötter, kontaktuttag, DIN fästen med mera. Vi levererar en monteringsklar kapsling till er där ni endast behöver montera i er elektronik.

Hög kvalite

Med över 30 års erfarenhet och ständig processutveckling kan vi garantera ett gott resultat. Slagtåliga råmaterial ger robusta kapslingar vid behov. Processen är ISO 9001 certifierad.

Med över 30 års erfarenhet kan vi uppfylla de flesta önskemålen och ta fram en prisvärd kapsling till er. Stora eller små, vi klarar av båda delar. Medicinteknisk utrustning med UL94 V 0 standard, EMC skyddade terminaler. Vi har kunskapen om just er bransch och hjälper er med den bästa lösningen
Kapslingar i olika former och Design. För elektronik, displayer eller annan teknik.
Ring eller maila oss för vidare diskussion kring ert projekt.
Du kan även läsa mer på www.design.case.se