Elektronikkapslingar


Kapsling för er elektronik, kretskort, displayer och tangentbord.
Vi tillverkar en snygg och kundanpassad kapsling åt er!

För enklare kapslingar har vi en helt egen sida : www.electronicase.se där ni bla. kan få Offert Direkt Online och hittar massor med information om våra kapslingar.

Vi har över 40 förprogrammerade kapslingar som enkelt anpassas efter era mått och komponenter. 
Levereras med infästningar för kretskort eller dylikt. Håltagningar vid era kontakter och lackerade samt tryck vid önskemål. Från oss får ni en helt kundanpassad plastkapsling. 

Marknadens snabbaste framtagning av kundanpassade kapslingar.
Levereras monteringsklara med infästningar, lackade, tryck, gummifötter, EMC-skydd, fönster med mera

Custom made Kapsling för elektronik

Kapsling för elektronik, vi anpassar oss!

Kundanpassade kapslingar i plast för er elektronik, displayer, tangentbord, el mm. ABS är vårt standardmaterial. Utan höga startkostnader kan ni få en kundanpassad kapsling med håltagningar, EMC-skydd, tryck, infästningar mm till låga priser. En elektronikkapsling från oss är oftast mycket billigare än en standardkapsling som behöver bearbetas och inte passar er elektronik från start. 
Vår metod lämpar sig för serier mellan 10-1500 st/år. Jämfört med formsprutning eller vakumformning så behöver ni inte ta fram någon form. Startkostnaden ligger endast i prototypen som för en normal låda kostar mellan 3000-5000:-  

Plastkapsling Plastbockning

Prototyper

Seriemässiga prototyper levereras monteringsklara direkt till er på 2 veckor. Prototypen håller samma kvalitet och krav som den serietillverkade kapslingen. Prototyp tas alltid fram innan serie kan påbörjas.  Allt för att minimera eventuella tankefel i processen. Serieleverans på 3-5 veckor efter godkänd prototyp beroende på storlek och antal samt order i kö. 

Vit och orange plastkapsling med logotyp och håltagning för display.
svart kapsling med tryck och håltagning efter era önskemål. Display och elektronik.

Material & Ytbehandlingar

Standardmaterial som vi har på hyllan är ABS, PS, HIPS, Plexi & Polykarbonat.
Har ni speciella krav på material kan vi allt som oftast ta fram det. Materialtjocklek är 2, 3, 4, 6, 8 & 10 mm. 

Ytbehandlingar som vi erbjuder är lackering enlig RAL-paletten och vi har flera olika typer av lacker som ger er den struktur som just ni vill ha. 

Invändigt EMC-skydd i form utav en kopparlack ordnar vi till låg kostnad. 

Lackering i flera olika kulörer och strukturer. För standardlack erbjuder vi hela RAL-paletten. Exempel på strukturer som vi erbjuder är högblank, strukturerad, reptålig, matt med mera. Vi kan ofta ordna det som önskas.

Frästa paneler i ABS

Med avancerade CNC-maskiner kan vi fräsa fram exakt den panel som ni är ute efter. Vi monterar infästningar och lackerar i önskad kulör och struktur