Elektronikkapslingar


Kapsling för eran elektronik, kretskort, Displayer och tangentbord.
Vi tillverkar en snygg och kundanpassad kapsling åt er!

För enklare kapslingar har vi en helt egen sida : www.electronicase.se där ni bla. kan få Offert Direkt Online och hittar massor med information om våra kapslingar.

Vi har över 40 förpgrogrammerade kapsingar som enkelt anpassas efter era mått och komponeneter. 
Levereras med infästningar för kretskort eller dylikt. Håltagnignar vid era kontakter och lackerade samt trycka vid önskemål. Från oss får ni en helt kundapassad plastkapsling. 

Marknadens snabbaste framtagning av kundanpassade kapslingar.
Levereras monteringsklara med infästningar, lackade, tryck, gummifötter, EMC-skydd, fönster med mera

Kapsling för elektronik, vi anpassar oss!

Kundanpassade kapslingar i plast för er elektronik, displayer, tangentbord, el mm. ABS är vårt standardmaterial. Utan höga startkostnader kan ni få en kundanpassad kapsling med håltagningar, EMC-skydd, tryck, infästningar mm till låga priser. En elektronikkapsling från oss är oftast mycket billigare än en standardkapsling som behöver bearbetas och inte passar er elektronik från start. 
Vår metod lämpar sig för serier mellan 10-1500 st/år. Jämfört med formsprutning eller vakuumformning så behöver ni inte ta fram någon form. Startkostnaden ligger endast i prototypen som för en normal låda kostar mellan 3000-5000:-  

plastkapslingar kundanpassat

Prototyper

Seriemässiga prototyper levererade monteringsklara direkt till er på 2 veckor. Prototypen håller samma kvalitet och krav som den serietillverkade kapslingen. Prototyp tas alltid fram innan serie kan påbörjas.  Allt för att minimera eventuella tankefel i processen. Serieleverans på 3-5 veckor efter godkänd prototyp beroende på storlek och antal samt order i kö. 

Vit och orange plastkapsling med logotyp och håltagning för display.
svart kapsling med tryck och håltagning efter era önskemål. Display och elektronik.

Material & Ytbehandlingar

Standardmaterial som vi har på hyllan är ABS, PS, HIPS, Plexi & Polykarbonat.
Har ni speciella krav på material kan vi allt som oftast ta fram det. Materialtjockelek är 2, 3, 4, 6, 8 & 10 mm. 

Ytbehandlingar som vi erbjuder är lackering enlig RAL-paletten och vi har flera olika typer av lacker som ger er den struktur som just ni vill ha. 

Invändigt EMC-skydd i form utav en kopparlack ordnar vi till låg kostnad. 

Läs mer om våra ytbehandlingar under här

Frästa paneler i ABS

Med avancerade CNC-maskiner kan vi fräsa fram exakt den panel som ni är ute efter. Vi monterar infästningar och lackerar i önskad kulör och struktur