Om oss

Vi är specialister på kundanpassade kapslingar

Plastkapslingar.se är en marknadsföringskanal för Allertz Exportlots AB som är Skandinavisk återförsäljare åt LTP ( La Tolerie Plastique) beläget i Le Havre, Frankrike.

LTP har i över 30 år tillverkat plastkapslingar och är också pioniärer för metod att bocka plast. Vi har arbetat i nära sammarbete med LTP i över 20 år! 
 

ElectroniCase är vår kanal för enklare elektroniklådor. 

DesignCase är vår kanal för mer avacerade kapslingar. 

Anledningen till att vi har flera olika hemsidor är för att ni som kund lättare ska hitta relevant info för just den typ av kapsling som ni är ute efter. 

Här på Plastkapslingar.se har vi samlat all generell information och mer fördjupad info hittar ni under respektive site. Eller genom att kontakta oss via telefon eller mail. 

Vi är ett litet företag med mycket god kunskap inom tillverkning av kapslingar. Personligt bemötande, snabb respons och era önskemål och krav i fokus har gett oss några av världens största företag inom sina branscher som kunder. 

Lång & god erfarenhet

Med över 20 års samarbete med LTP har vi god erfarenhet och kunskap om att producera plastkapslingar med deras unika metod. Redan från start kan vi undvika designmissar som annars är lätt att stöta på. 

 

Professionellt bemötande och kundfokus har gett oss väletablerade kundbas som årligen är återkommande till oss.

Tel: 010 200 82 02
aaa.png

Allertz Exportlots AB

design case .png
electronicase.png