Enclosures

Vi är specialister på kundanpassade kapslingar.

Med över 30 års erfarenhet kan vi uppfylla de flesta önskemålen och ta fram en prisvärd kapsling till er. Stora eller små, vi klarar av båda delar. Medicinteknisk utrustning med UL94 V 0 standard, EMC skyddade terminaler.

Vi har kunskapen om just er bransch och hjälper er med den bästa lösningen.

Plastkapsling för elektronik och kretskort

Elektronik

Enklare kapslingar med snäppfäste. Här har vi över 40 förprogrammerade konstruktioner som snabbt anpassas till era mått och håltagnignar. Offert Online och prototyp från 5 dagar

Plastkapslingar displayer och elektronik

Displayer

Snygga och smarta lösningar för att kapsla in alla typer av displayer och skärmar. Handhållen enhet, väggmonterad kortläsare eller golvstående kiosk.

Plastkapslingar displayer och elektronik

100 % kundanpassat

100 % Kundanpassat. Vi startar från ett blank papper och designar och konstruerar en kapsling från start. Självklart utan formverktyg och snabb leverans!

Kapslingar efter era önskemål

Över 40 förprogrammerade modeller som enkelt kan anpassas till era mått och komponenter. Offert Direkt Online och prototyp från 5 dagar. Vi har en extern hemsida för kundanpassade kapslingar som merparten anpassas för elektronik.

Där hittar ni mer info och kan ta fram en offert. Kapslingar med snäppfäste är vi experter på och vi tillverkar en helt anpassad kapsling åt er med snäppfäste eller skruvfäste inom några dagar.

Vår tillverkningsprocess gör att ni varken behöver lägga tid eller pengar på dyra formverktyg. Vi bockar våra kapslingar och snäpper, skruvar eller limmar ihop dem olika delarna. Skruvinfästningar för kretskort limmas på plats med eller utan pressmuttrar. Uttag för displayer eller håltagnignar fräses via CNC maskin. Lackering och tryck av logga eller för att exempelvis namnge kontantuttag. 

Uv beständiga material samt brandklassade enligt UL94 V0

Testa er nya produkt på marknaden utan större investeringar i tid och verktyg. Vår metod för kundanpassade plastkapslingar lämpas sig även väldigt bra för ändringar mellan serier. Flytta på håltagningar, ändra innermått eller dylikt är enkelt att justera mellan serier. 

Vi erbjuder flera olika material och tjocklekar. Lackering i hela RAL-palettens kulörer och med nyanser från matt till högblankt.

kapsling för display med ritning, två stycken u formar som snäpps ihop.
kapsling för display med ritning. Lutande tak som skrivas fast i lådan.

Display Kapslingar

Kundanpassade lösningar för att omsluta er display eller monitor. Handhållna för fäste på vägg eller golvstående.
Fukttåliga och anpassade för utomhusbruk. Över 30 års erfarenhet att tillverka kundanpassade kapslingar gör att vi har en god kunskap om hur en kapsling anpassas på bästa sätt för att uppfylla era krav samt ha en så låg kostnad som möjligt.

Perfekt för alla typer av access system och passersystem. 

Vi kapslar in allt från små displayer till stora LCD skärmar. Tyngden är inget problem då vi har materialtjocklek upp till 10 mm. 

Vår tillverkningsprocess gör att ni varken behöver lägga tid eller pengar på dyra formverktyg. Vi bockar våra kapslingar och snäpper, skruvar eller limmar ihop de olika delarna. Skruvinfästningar för kretskort limmas på plats med eller utan pressmuttrar. Uttag för displayer eller håltagnignar fräses via CNC maskin. Lackering och tryck av logga eller för att exempelvis namnge kontantuttag. 

Uv beständiga material samt brandklassade enligt UL94 V0

Testa er nya produkt på marknaden utan större investeringar i tid och verktyg. Vår metod lämpas sig även väldigt bra för ändringar mellan serier. Flytta på håltagningar, ändra innermått eller dylikt är enkelt att justera mellan serier. 

Vi erbjuder flera olika material och tjocklekar. Lackering i hela RAL-palettens kulörer och med nyanser från matt till högblankt.

kapsling för display med böjda kanter.
kapsling i abs med rundade hörn. Kapsling har även lackerats i vitt och svart efter kundens önskemål.
Vit kapsling för Display, iPad/surfplatta eller monitor.

Avancerade Kapslingar

Avancerade Kapslingar för medicinteknisk industri eller bara där designen är lite viktigare. Mjukare former, syretåliga material och specialanpassningar. 

När någon av våra över 40 förprogrammerade modeller inte passar kan vi helt från scratch konstruera och designa en kapsling åt er. Kapslingar som konstrueras helt från scratch har lite längre leveranstider men är fortfarande väldigt korta ledtider i förhållande till formsprutning. Prototyp på ca 4 veckor och serieleverans på 4-6 veckor. 

Självklart är även dessa kapslingar tillverkade utan formverktyg. 
Vi erbjuder hjälp redan från idéstadiet med design och produktutveckling. För att kunna tillverka en så smart och prisvärd kapsling som möjligt. 

Här har ni även större valmöjlighet när det kommer till material. ABS, PS, Polykarbonat, Plexi, PVC har vi allt som oftast på lager. Specialbeställningar kan göras om materialet behöver uppfylla några specifika krav som ovanstående inte klarar av. 

Hör av er till oss så startar vi erat projekt. 

Plastkapslingar displayer och elektronik, plastbockning
Plastkapslingar displayer och elektronik, plastbockning
Plastkapslingar displayer och elektronik, plastbockning
Ring eller maila oss för vidare diskussion kring ert projekt.