FAQ

Vi kan erbjuda dig en plastkapsling med marknadens snabbaste tillverkningstid. Antingen via en av våra över 40 för-programmerade modeller på Electronicase.se. Eller så bygger vi en kapsling helt från scratch. Utan verktygskostnader blir startkostnaden rekordlåg. Vår metod går ut på att vi från plangjutna plastskivor fräser ut delar i plasten som vi sedan vid behov värmer upp och bockar. Därefter snäpps eller limmas delarna ihop till en slutgiltlig kapsling. Detta lämpar sig för serier om 10-1500 st

Från plangjutna plastskivor fräser vi ut kapslingens olika delar. Håltagningar planfräses och markeringar för vart infästningar ska limmas fast. Vid behov bockas delarna och sedan limmas eller snäpps ihop. Infästningar limmas sedan fast och till sist lackeras kapslingen.

Våran teknik är marknadens mest effektiva för små till medelstora serier och tillåter er att testa nya marknader, utan att behöva investera både tid och pengar i ett formverktyg. Hos oss får ni en prototyp helt utan investeringskostnad som är redo att säljas till kund. Den bästa lösningen för introduktion av nya produkter som inte håller så hög volym i början. Blir volymen med tiden högre kan vi självklart erbjuda er hjälp med framtagning av formverktyg.

Ja!
Till skillnad från en formsprutad kapsling så är det löjligt enkelt att göra en ändring på er kapsling. Tar exempelvis en komponent slut hos er leverantör och ni måste byta ut den. Då kan vi enkelt justera mått till nästa serieleverans. Mindre ändringar görs till väldigt låg kostnad och kan göras sent inpå produktionen.

Självklart hjälper vi till med designen och allt som oftast tar vi inte heller betalt för det. Designen integreras oftast i prototypkostnaden. Vill ni designa själv går det bra men vi råder er att göra det i samråd med oss eftersom vår teknik har vissa begränsningar som bör beaktas för ett gott resultat

Beroende på vad som ska fästas men allt som oftast så limmar vi fast skruvtorn eller andra delar. Pressmuttrar pressas fast och ger bra hållbarhet för montering av kretskort eller displayer. Väljer ni att ha displayfönster så limmas de fast med dold limning och ligger flush med utsidan av kapslingen.