Custom made plastic enclosures

We bend and mill the enclosure exactly to your needs.
You get a complete enclosure fully prepared for installation quickly and completely without injection moulds.

Plastic enclosures for your electronics

For series of 10 - 2000 units |  Prototype in 5 days

Enklare kapslingar med snäppfäste. Här har vi över 40 förprogrammerade konstruktioner som snabbt anpassas till era mått och håltagningar. Offert Online och prototyp från 5 dagar

Snygga och smarta lösningar för att kapsla in alla typer av displayer och skärmar. Handhållen enhet eller väggmonterad. Helt utan formverktyg och snabba leveranser!

100 % Kundanpassat. Vi startar från blankt papper och designar och konstruerar en kapsling från start. Golvstående kiosker till medtech eller väggmonterade monitorer till fabriker.

Kapsling för elektronik

Välj exakt hur er kapsling ska byggas. Håltagningar, infästningar och tillbehör enligt era önskemål.

Kapsling för elektronik och Display

Kapsling med infräst logotyp och plexiglas för att kommunicera med ljusledare.

Kapsling Ip klassad för Elektronik och display

Från små kapslingar som ryms inom en handflata till stora golvstående terminaler täcker vi in det flesta behoven. Tveka inte att höra av er till oss! Allt vi tillverkar kundanpassas efter era önskemål. Vi designar upp efter era behov!

Så funkar det, se vår film här

Kapslingar till alla branscher

Plastbockning som är kundanpassat på riktigt, Vi hjälper er från idé till färdig produkt!

Kapsling med väggfäste och IP klass

Medtech

Kapsling bearbetad

Laboratorieutrustning

Plastkapsling för väggfäste

Ventilation

Vi hjälper er med en passande design!

Vi tillverkar och designar kundanpassade plastkapslingar för omslutning av exempelvis elektronik, displayer och andra enheter. Med vår unika metod att bocka plast kan vi med enkelhet tillverka en helt anpassad kapsling efter era behov. Över 30 års erfarenhet ger en tillförlitlig ISO9001 certifierad process och ett stort kunnande. Vi hjälper er att fram en kapsling som passar er produkt och er bransch.

Från små kapslingar som ryms inom en handflata till stora golvstående terminaler täcker vi in det flesta behoven. Tveka inte att höra av er till oss! 

Metoden går kort ut på att vi från plangjutna plastskivor fräser ut delar som sedan vid behov värms upp och bockas. De olika delarna fästs sedan ihop genom förfrästa spår, limmas eller skruvas ihop. Infästningar för elektronik i form av skruvförband, displayfönster, pressmuttrar, mm limmas fast och vi kan leverera en 100% monteringsklar kapsling till er. Med tryck eller gravering och lackerad i den kulör ni önskar. 

Vi erbjuder även invändig EMC-lackering och brandklassade plaster i UL94V0.

Snabb fakta om våra kapslingar

Contact us

Slå oss en signal direkt på 010 – 200 82 02, maila oss på allertz(at)allertz.se eller kom förbi vårt kontor på en kaffe!

Erik Lindstedt

SALES

+46 72 536 30 36

Erik Allertz

CONSTRUCTION/DESIGN

+46 73 932 09 45