Elektronikkapslingar

gallery/raspberry pi kapsling

Smarta snäpp-ihop konstruktioner

Pressmuttrar  och detaljfräsning

gallery/kapsling 3

Prototyp på 3 veckor

Skräddarsydda kapslingar för er elektronik, displayer, tangentbord mm. 
Utan dyra startkostnader kan ni få en anpassad kapsling med håltagnignar, emc-skydd, tryck, infästningar mm till låga priser. En anpassad elektronikkapsling är oftast mycket billigare än en standardkapsling som måste bearbetas och inte passar er elektronik från början. 

 

 

 

Seriemässiga prototyper levererade monteringsklara direkt till er på 3 veckor. Prototypen håller samma kvalitet och krav som den serietillverkade kapslingen. Prototyp tas alltid fram innan serie kan påbörjas och ni måste godkänna den innan serien startas. Allt för att minimera eventuella tankefel i processen. Serie leveras på 4-5 veckor efter godkänd prototyp beroende på storlek och antal ordrar som står på kö. 

Ring eller maila in din skiss så uppskattar vi ett pris på vad det skulle kosta att ta fram en kapsling åt er. Vi hjälper gärna till med att komma med förslag på hur den ska konstrueras för att hålla kostnaderna nere. 

Alla våra kapslingar anpassas efer era krav och vi har inga lagerförda enheter. 

Prototyper

För små till medlestora serier
gallery/slogan
gallery/detaljer
gallery/digitaltryck

Material & ytbehandlingar

Standardmaterial som vi har på hyllan är ABS, PS, HIPS, Plexi & polykarbonat. Har ni speciella krav på material kan vi allt som oftast ta fram det. Materialtjockelek är 2, 3, 4, 6, 8 & 10 mm. 

 

Ytbehandlingar som vi erbjuder är lackering enlig RAL-paletten och vi har flera olika typer av lacker som ger er den struktur som just ni vill ha. 

Invändigt EMC-skydd i form utav en kopparlack ordnar vi till låg kostnad. 

 

Läs mer om våra ytbehandlingar under här

Med avancerade CNC-maskiner kan vi fräsa fram exakt den panel som ni är ute efter. Vi monterar infästnignar och lackerar den i den kulör och struktur ni önskar

Frästa paneler i ABS

Hör av er med era önskemål så ska vi hjälpa er att ta fram en snygg kapsling eller panel

gallery/fräst panel
gallery/8
gallery/13